logo

İş Dünyası 2. Set (3 Kitap)

YAYINEVİ: Timaş Yayınları
₺755,00

İş Dünyası – 2 seti, bu dünyanın yöneticilerine yönelik. Rekabetin yoğun olduğu bu dünyada kazanmayı bir kenara bırakalım ayakta kalmak bile zordur.

Bu setle birlikte iş dünyasının temellerine ilişkin birçok önemli şeyi kazanacaksınız. Yeniden Başla, dünyanın en çok ilgi gören iş yönetimi modellerinden birinin kişisel gelişime ve kişisel kariyere yaklaştırılmış halini okura sunuyor.

Müşteriniz Ne İster, çok temel ve çok eski bir bakış açısını tekrar patronların dünyasına hatırlatıyor: olaylara müşteriniz gibi bakın. Kendinizi müşterinizin yerine koyun ve iş planınızı yeniden değerlendirin.

Son olarak Nobel Ekonomi ödüllü Alvin E. Roth, kalıpları yıkan fikirlerini okurlarla buluşturuyor. Kim Neyi Neden Alır, paranın geçmediği ama yine de alışverişlerin ve anlaşmaların yapılmadığı bir alanda geçiyor. Eşleşme ekonomileriyle ilgilenen Roth, New York Borsasından semt pazarına, Uber’den AirBnb’ye her büyüklükte piyasayı, akıllara durgunluk veren yöntemlerle ve paradan bağımsız şekilde daha verimli bir şekilde yönetmenin sırlarını veriyor.

Son görüntülenen ürünler