logo

Süper Kahraman Seti (4 Kitap-Set)

YAYINEVİ: Timaş Çocuk
₺139,00

Süper kahramanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Tanıdığınız süper kahramanlar sadece Batman, Süpermen mi? Başka bildiğiniz süper kahramanlar var mı? Yok mu? O zaman sizi yenileriyle tanıştıralım… İşte bizim süper kahramanlarımız: Dünyayı Durduran Kız, Süper Kahraman, Elektrikız ve Danger Dan…

Çiğdem, nam-ı diğer Dünyayı Durduran Kız 9 yaşında gizli bir halk kahramanı! Dünya’yı kısa bir süreliğine durduruyor. Bu sürede herkes ne yapıyorsa o hâlde kalakalıyor! Yani suçlular olay mahallinde yakalanıyor!

Mehmet Kuzey, sevdikleri için kısaca Memokuzu ya da MK… En büyük hayali ise Süper Kahraman olmak! Okuduğu kitaplardan, seyrettiği dizilerden ve hatta çizgi romanlardan süper kahraman nasıl olunur öğrenmeye çalışıyor. Ve bir gün eline ilk süper kahramanlık denemesini yapmak için fırsat geçiyor. 

Danger Dan doğuştan bir süper kahraman! Fakat onu diğer süper kahramanlardan ayıran bir özelliği var. Danger Dan uçmak, örümcek ağları fırlatmak ya da görünmez olmak gibi yeteneklere sahip değil. Onun özel gücü cesareti, kararlılığı ve her çağdan sahip olduğu arkadaşları! Danger Dan’in maceralarına bayılacaksınız!

Eskiden sıradan bir kız olan Holly, bir gün elektrik güçleriyle dolup taşan bir insan-pil hâline geliyor. Şimşek tarafından çarpıldıktan sonra tek öğrenmesi gereken her şeyi patlamamak! Yarı roman yarı çizgi roman olan Elektrikız, güçlü ve farklı süper kahraman meraklıları için…

Son görüntülenen ürünler